Per 3 april 2018 zal de heer G.J. (Gert-Jan) Mijnen starten als algemeen directeur van PR Beheer Holding B.V. (“PR Beheer”). Het aantrekken van een nieuw algemeen directeur was onderdeel van het plan waarmee PR Beheer vorig jaar Écart Invest 1 B.V. (“Écart”) als meerderheidsaandeelhouder aan boord heeft gehaald. Met het aantrekken van Mijnen heeft de onderneming de nodige slagkracht binnengehaald om de geformuleerde groeidoelstellingen te kunnen bewerkstelligen.

Gert-Jan Mijnen zal naast algemeen directeur ook als aandeelhouder toetreden tot de onderneming. Dit past in het profiel dat Écart als investeringsmaatschappij nastreeft, namelijk kwalitatief goed management dat tevens financieel betrokken is. Gijs Menting: “Het profiel van Gert-Jan sluit aan bij het type ondernemer dat wij zochten bij PR Beheer. Gert-Jan heeft uitgebreide ervaring in de sector en heeft bewezen de kwaliteiten in huis te hebben om een onderneming succesvol aan te sturen en voor groei te kunnen zorgen. Wij zien ernaar uit om samen de potentie die PR Beheer heeft te kunnen gaan realiseren.”

De heer Mijnen was eerder werkzaam in verscheidene leidinggevende posities bij Delta Lloyd. Hierna was hij werkzaam als directeur operations bij Korevaar Van Dijk en later, na overname door Van Ameyde, bij Flyct in dezelfde positie. Hij was verantwoordelijk voor de integratie Van Korevaar Van Dijk en Europrotector (een dochter van Van Ameyde). Daarnaast is hij oprichter en mede-eigenaar geweest van een tweetal internet startups. Gert-Jan Mijnen: “Ik ben enorm verheugd om samen met de huidige directie van PR Beheer te mogen meewerken aan een verdere groei van de bedrijven binnen PR Beheer. Het is een unieke baan in een uiterst boeiend werkveld”.

PR Beheer is een leidende dienstverlener in de letselschademarkt. Dochtermaatschappij Nostimos verleent buitengerechtelijke hulp aan letselslachtoffers. Radar wordt als arbeidsdeskundig bureau ingezet op het gebied mens-werk-inkomen, gerelateerd aan beperkingen als gevolg van letselschade. Mediathos geeft medische adviezen in het geval van letselschade. Met het aantrekken van de nieuw algemeen directeur wordt het huidig management in haar kracht gezet en gefaciliteerd.

PR Beheer vindt in de heer Mijnen een nieuw algemeen directeur