Met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2019 neemt PR Beheer 100% van de aandelen van de huidige aandeelhouders van Mooyman & Partners over. Ook het medisch adviesbureau van Mooyman, MedSec, maakt deel uit van de overeenkomst.

Gert-Jan Mijnen, algemeen directeur van PR Beheer hierover:
“PR Beheer heeft als strategie te streven naar een leidende positie in de letselschadebranche. Dit willen wij realiseren door autonome groei en overnames. Mooyman & Partners, gevestigd in Zoetermeer, heeft een stevige basis in het westen en midden van het land en verkrijgt haar zaken vooral via verwijzers en assurantietussenpersonen. Mooyman & Partners is met 20 werknemers, waaronder 14 schaderegelaars een gerenommeerde partij met groeiambitie in de letselschadebranche.
Hiermee is Mooyman & Partners complementair aan Nostimos Letselschadedeskundigen, een van de bedrijven binnen PR Beheer.”

Aparte labels, integratie Shared Services
Mooyman & Partners zal als apart bedrijf binnen PR Beheer doorgaan. Onderdelen zoals de financiële administratie, wagenparkbeheer, HR en ICT zullen in Breda op het hoofdkantoor worden gecentraliseerd. De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid bij Mooyman & Partners en Nostimos Letselschadedeskundigen.

PR Beheer en Mooyman & Partners Letselexpertise BV bundelen de krachten