GrowWork Group

Directie:
Jan van Lierop

Activiteit: Detacheerder in het publieke domein

Website: www.growworkgroup.nl
Start participatie: 2008

GrowWork Group B.V. (GWG) verwerft sinds 2008 meerderheidsbelangen in HR-dienstverleners die in het publieke domein opereren. GWG richt zich hiermee op de sectoren overheid, onderwijs en gezondheidszorg. Dit doet zij met de dienstverleningsvormen detachering, payrolling, opleidingen, werving & selectie, mobiliteitsdienstverband en loopbaancoaching.

GWG is een speler van formaat en heeft de ambitie om de beste HR-dienstverlener voor de publieke sector te zijn. Alle bedrijven die onderdeel zijn van GWG – JS Consultancy, GrowWork Gezondheidszorg, POSG, Interwork en Roler – bedienen eigenstandig hun niche in het publieke domein, waarbij ze profiteren van de schaalkracht, ondersteuning en faciliteiten van de groep. Daarnaast oriënteert GWG zich, in nauwe samenwerking met Écart, op nieuwe acquisities die passen bij haar sectorale specialisme en lange termijn investeringsstrategie.

GWG opereert vanuit de visie dat zinvol werk essentieel is – dat mensen en organisaties groeien door werk en zo werken aan groei. Met bezielde en kundige mensen helpt GWG organisaties in de publieke sector om essentiële maatschappelijke diensten van hoogstaand kwaliteitsniveau aan burgers te verlenen. Hierbij ligt de focus op een duurzame balans tussen economisch rendement en de belangen van stakeholders.

GWG wordt geleid door directeur Jan van Lierop. Écart Invest 1 B.V. participeert sinds de datum van oprichting in de vennootschap.