Schutte Bagclosures B.V. (“Schutte”) heeft alle activiteiten overgenomen van Clip-Technik Vertriebs GmbH, gevestigd te Wuppertal in Duitsland. Schutte, gevestigd in Nederland, is de Europese specialist en marktleider in zaksluitingen voor de Bakkerijen, voedingsindustrie, industriële en agrarische markten, als ook de plastic zakken industrie. Clipband, U-Clips, Schutlok,Twist Ties, Multiplast, Multilooplock en Drillbinders zijn een paar voorbeelden van het uitgebreide assortiment.

Met 40 medewerkers en verkopen in meer dan 50 landen is Schutte uitgegroeid tot een echte mondiale speler, bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en optimale service.

Clip-Technik Vertriebs GmbH, gevestigd in Duitsland, is een specialist in de ontwikkeling en productie van Clipband, voornamelijk voor bakkerijen en de voedselindustrie. Met een uitgebreid scala van standaard en op maat gemaakte Clipband van uitstekende kwaliteit heeft Clip- Technik Vertriebs GmbH een sterke marktpositie verkregen in Duitsland en in het buitenland.

Overeenstemming is bereikt aangaande de overname en integratie van Clip-Technik Vertriebs GmbH door Schutte per 1 juli 2012. De activiteiten van Clip-Technik Vertriebs GmbH zullen worden geïntegreerd en voortgezet op de productielocatie van Schutte Bagclosures B.V. in Uden. De heer Jürgen Sleven, business manager bij Clip-Technik Vertriebs GmbH, blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verkoop van Clipband en zal tevens de verantwoordelijkheid krijgen voor de verkoop van het volledige Schutte Bagclosures B.V. sortiment in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Voor onze klanten betekent deze transactie een verbeterde leverbetrouwbaarheid en beschikbaarheid van Clipband. Het succesvolle “levering uit voorraad” beleid van Schutte komt beschikbaar voor de Clip-Technik Vertriebs GmbH klanten. De gecombineerde kennis van productontwikkeling en productie van Clipband, maakt het mogelijk om speciale en op maat gemaakte toepassingen flexibel te produceren. Het verkoopteam Duitsland zal bestaan uit mevrouw Heike Maas (customer service) en de heer Jürgen Sleven (sales manager). Vanuit Viersen en Geldern zullen zij de klanten bedienen.

Overname van Clip-Technik Vertriebs GmbH door Schutte Bagclosures B.V.