Den Haag 14 augustus 2018 – Nederlandse Scale-up Sabern haalt miljoeneninvestering op bij Écart Invest.

Brandifyer is het online marketing platform van Sabern B.V. (‘Sabern’). Brandifyer zorgt ervoor dat marketeers, bureaus en medewerkers optimaal kunnen samenwerken in één online omgeving. In 2015 heeft Sabern dit snelgroeiende SaaS platform gelanceerd en inmiddels vele klanten in binnen- en buitenland aangesloten.

De investering van Écart Invest 1 B.V. (‘Écart’) wordt aangewend om het product versneld verder te ontwikkelen, verder (internationaal) te groeien en te investeren in customer succes. Niels Bouwman en Moniek Hop blijven respectievelijk aan als CEO en COO.

‘We zijn ontzettend blij dat we in deze funding ronde bij Écart zijn uitgekomen. Écart is een solide partij met een lange termijn visie en een focus op IT en SaaS bedrijven en met bovenal een sterk netwerk. Met deze investering kunnen we onze unieke positie op het gebied van Create & Publish versterken. Daarnaast kunnen we innovatieve features op het gebied van bijvoorbeeld Artificial Intelligence toevoegen aan ons marketing platform en internationaal uitbreiden’, aldus Niels Bouwman.

Over Écart Invest
Écart maakt ondernemers bewust van verantwoorde waarde-creatie en werkt samen met het management aan de daarvoor noodzakelijke randvoorwaarden. Zij investeert in de speerpunten ICT, HR Dienstverlening en Verpakkingen. Écart heeft een geïnvesteerd vermogen van €45 miljoen met een waarde van €55 miljoen.

‘Sabern is een groeiend SaaS bedrijf met aansprekende klanten. Het management heeft een goed trackrecord en heeft zelf geïnvesteerd in de onderneming. Dit zijn voor Écart belangrijke uitgangspunten, ook bij investeringen in ons focus segment ICT. Wij kijken er naar uit om het management te ondersteunen bij de verdere groei.’, aldus Rolf Metz van Écart.

Écart neemt met deze transactie een substantieel belang in Sabern en investeert €2 miljoen nieuw kapitaal in de onderneming.

 

Nederlandse Scale-up Sabern haalt miljoeneninvestering op bij Écart Invest