Ter uitbreiding van het management van Life Safety Products B.V. (LSP) te Zoetermeer is de heer J. Patrick Bark (44 jaar) per 1 juni 2012 in dienst getreden van de vennootschap. De heer Bark heeft Internationale management ervaring opgedaan op het gebied van gereedschappen en bevestigingstechnieken, ondermeer in de automotive industrie.

LSP – in 2002 opgericht door directeur/aandeelhouder Jan Franken – is een prominente speler op het gebied van auto veiligheidsaccessoires. Belangrijk onderdeel van het assortiment is het geregistreerde merk Lifehammer®. LSP ontwikkelt deze en andere producten op eigen titel en verzorgt daarvoor wereldwijd de marketing, verkoop en distributie aan auto-importeurs, dealernetwerken en de retail.

Door de toetreding van de heer Bark kan de huidige groei verder worden versterkt en wordt de continuïteit gewaarborgd. Patrick Bark heeft, naast Jan Franken, een aanmerkelijk belang in de onderneming verworven.
De heer Bark zal zich de eerst komende tijd vooral richten op uitbreiding van de positie van LSP op de exportmarkten en zal samen met Jan Franken de directie voeren.

Management uitbreiding LSP