Op 22 oktober 2013 heeft de Nederlandse ontwerpindustrie de nieuwe LIFEHAMMER®EVOLUTION uitgeroepen tot Goed Industrieel Ontwerp. De deskundige vakjury heeft daarnaast een Special Award for Excellence toegekend aan de LIFEHAMMER®EVOLUTION. De jury is van mening dat het ontwerp een voorbeeld is van goed industrieel ontwerp. Dit oordeel is niet alleen gebaseerd op het uiterlijk van het product, maar juist ook op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en vernieuwing.

De LIFEHAMMER®EVOLUTION is tevens winnaar van de prestigieuze Reddot Design Award en behoort daarnaast tot de Nederlandse MKB Innovatie Top 100. De LIFEHAMMER®EVOLUTION is bovendien als beste getest door de ANWB èn genomineerd voor de German Design Award 2014.

Patrick Bark: ”Een innovatie is pas succesvol te noemen wanneer de markt ervoor kiest het product te omarmen. Life Safety Products BV blijft haar producten dan ook onafhankelijk toetsen en testen. Dit om te kunnen aantonen dat wij naast mooie, vooral ook de allerbeste veiligheidsproducten kunnen leveren. Innoveren is essentieel, zeker wanneer het gaat om veiligheid. Wij onderzoeken en ontwikkelen de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor autoveiligheid. Oplossingen die “useful simplicity in complex situations” opleveren.”

Lifehammer® Evolution uitgeroepen tot goed industrieel ontwerp 2013