Met ingang van 1 maart is Jurgen Vugts benoemd tot algemeen directeur van Doosopmaat.nl. Hij volgt hiermee Jos Knulst op die het bedrijf in 2002 heeft opgericht. In november 2018 heeft Écart Invest 1 B.V. een meerderheidsbelang genomen in het bedrijf om verdere groei mogelijk te maken en om de bedrijfsopvolging te faciliteren. Met het aantrekken van Jurgen Vugts wordt hierin voorzien.

Jurgen was voorheen directeur van AutoScout24.nl en Autotrader.nl. In de afgelopen 12 jaar heeft hij dit bedrijf marktleider gemaakt op het gebied van het online kopen en verkopen van auto’s. Daarvoor was hij werkzaam in de zakenreisindustrie en bij KPN Telecom.

Jurgen Vugts: “Doosopmaat.nl is een mooie uitdaging. Een bedrijf dat klaar is voor een volgende fase. Jos heeft met zijn team een sterke organisatie neergezet. Vanuit deze solide basis zal ik mijn e-commerce expertise inzetten om de groei van het bedrijf verder gestalte te geven. Mijn ervaring met het leiden van een sterk groeiend internetbedrijf en expansie van bedrijven, sluit uitstekend aan op de ambities van Doosopmaat.nl”

Leo Zijerveld van Écart Invest 1 B.V. licht toe: “Wij willen de groei van Doosopmaat.nl vormgeven door enerzijds te investeren in marketing en anderzijds in het product.”

Door dozen op maat te produceren, ook in kleine oplages, voorziet hij afzetpotentieel in het MKB in Nederland. Daarna komen andere landen aan de beurt. Wij zijn ervan overtuigd dat Jurgen, met zijn managementervaring en kennis van e-commerce, in staat is Doosopmaat.nl die groei-impuls te geven die het bedrijf verdient. Daarnaast hebben wij in de diverse gesprekken met Jurgen ook zijn creativiteit leren kennen. Dit gaat ons zeker nieuwe inzichten, producten en concepten opleveren.

Over Doosopmaat.nl:
Dozenfabrikant Doosopmaat.nl produceert golfkartonnen verpakkingen en verkoopt deze via een online platform aan het midden- en kleinbedrijf. De dozen kunnen in bijna iedere oplage op maat besteld worden, waarbij keuze is uit verschillende kwaliteiten en drukwerk.

Over Écart Invest 1 B.V.:
Écart Invest 1 B.V. is opgericht in 1993 voor de onbepaalde termijn. Door de onbepaalde looptijd van het fonds, kan Écart een stabiele partner zijn voor haar participaties. Als fonds zijnde richt de investeringsstrategie zich op haar drie speerpuntsectoren; Verpakkingen, ICT en Dienstverlening.

Voor meer informatie over doosopmaat.nl kunt u contact opnemen met Jurgen Vugts, telefoon 06 51384385.

Jurgen Vugts nieuwe directeur Doosopmaat.nl