Met trots kondigen wij aan dat de twee toonaangevende letselschadebureaus, Nostimos en Mooyman, beide reeds als zusterbedrijven gevestigd onder de PR Beheer Holding, gaan fuseren. 

De twee bureaus, die al geruime tijd op managementniveau nauw samenwerken, gaan vanaf 1 februari 2024 opereren onder de naam ‘NostimosMooyman, specialisten in letselschade’ en positioneert zich daarmee als het grootste letselschadebureau in Nederland. 

Dit nieuwe, geïntegreerde bedrijf blijft op het vertrouwde adres in Breda gevestigd met vestigingen in Groningen, Haarlem, Nijmegen, Sittard, Sneek en Zwolle. Nynke Iedema is regiodirecteur Noord-Oost, Franck van Hunnik regiodirecteur Zuid-West en Patrick Huijsmans Commercieel Directeur. 

Wat verandert er voor onze gewaardeerde klanten? Weinig. Onze toewijding aan hoogwaardige dienstverlening blijft onveranderd. “We behouden de sterke punten van beide bedrijven en bouwen voort op hun gedeelde waarden. Klanten kunnen blijven vertrouwen op de kwaliteit en expertise waar ze aan gewend zijn,” voegt Marije Peters (algemeen directeur PR Beheer Holding) toe.

De samenvoeging van Nostimos en Mooyman bevestigt niet alleen de positie van het nieuwe bedrijf als het grootste letselschadebureau in Nederland, maar ook als een opleidingsplek voor jonge talenten. Elke letselschade expert in dienst bij NostimosMooyman is een NIVRE Register-Expert of volgt een gerichte opleiding.

 Marije Peters concludeert: “Met trots kijken we uit naar de toekomst. De aanstaande fusie weerspiegelt niet alleen onze gedeelde geschiedenis, maar ook ons gezamenlijke inzet om de standaard te blijven zetten in de letselschadebranche.”

Gedeelde missie, nieuwe identiteit: NostimosMooyman