Veiligheids- en beveiligingsorganisatie G4S neemt 100% van de aandelen in Fair Groep B.V. over. De organisatie versterkt met deze strategische overname haar marktleiderspositie door een betere geografische dekking in het oosten van Nederland en een uitbreiding en verdichting van het mobiele surveillancenetwerk in het bijzonder. Fair Groep heeft circa 400 medewerkers in dienst en levert diensten aan enkele duizenden klanten.

De overname van Fair door G4S is een logische stap. De organisaties vullen elkaar niet alleen aan qua diensten en klantenportfolio, maar ook in geografisch opzicht. Deze beslissing helpt G4S bovendien om klanten nog beter van dienst te zijn en de kosten zo veel mogelijk te beheersen in het belang van de klant.

Gert Askes, directeur G4S Nederland, licht de overname toe: “G4S verzekert de klanten en medewerkers van Fair dat ze bij een solide en gezond bedrijf terechtkomen dat klant- en medewerkertevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.”

André Bakker, directeur Fair Groep: “We hebben de laatste jaren hard gewerkt aan de groei en kwaliteit van onze dienstverlening. Overname door G4S is dan ook een erkenning van de sterke positie die Fair nu heeft.”

Buck Jüch, directeur Fair Groep: “We garanderen met deze overname de continuïteit van de dienstverlening aan onze klanten, maar dan onder de vlag van G4S.”

G4S neemt aandelen in Fair Groep over