Uit het Security Management omzetoverzicht over 2011 blijkt dat Fair Bewaking qua omzetontwikkeling wederom tot de top 10 van de branche behoort. Realiseerde Fair in 2010 nog € 9.2 mln. omzet binnen haar bewakingstak, in 2011 groeide de omzet tot € 11.6 mln. op jaarbasis.

Security Management stelt haar omzetoverzicht jaarlijks vast aan de hand van de omzetcijfers in geld en het aantal fte’s, uitgesplitst in vijf categorieën: manbewaking, services (receptiediensten, parkeercontroleurs, BOA’s), meldkamer, techniek en overige activiteiten (recherche, advies, opleidingen en brandwachten).

De beveiligingsmarkt is volop in beweging, getuige de vele overnames gedurende de afgelopen periode. Arjen de Kort van Security Management: “Voornaamste doel is om de eigen portfolio te verbreden en marktaandeel te kopen, dit als reactie op de aanhoudende prijsdruk in deze branche.

De economische recessie lijkt de particuliere beveiligingsbranche (nog) niet te raken. Het lichte omzet- en werkgelegenheidsherstel in 2010, werd ook in 2011 voortgezet.

Fair Bewaking in top 10 beveiligingsbranche