Écart Invest 1 B.V. heeft op 5 en 6 april 2017 voor het eerst deelgenomen aan de Empack verpakkingsvakbeurs in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Écart was geen vreemde eend in de bijt. Als participatiemaatschappij heeft Écart in de verpakkingssector veel expertise opgebouwd. Eén van onze eerste participaties was actief in deze markt en ook vandaag de dag investeert Écart in twee verpakkingsbedrijven: SFA Packaging B.V. en Schutte bagclosures B.V.

Interessant is dat de sector volop in beweging is en innoveert als geen ander. Dit maakt de verpakkingsmarkt tot een uitdagende markt, temeer omdat bedrijven in deze sector steeds met creatieve oplossingen moeten komen, willen zij voldoen aan de maatschappelijke en ecologische eisen.

Écart kan verpakkingsbedrijven ondersteunen om hun ambities waar te maken. Afgezien van kapitaal bieden wij de kennis, het netwerk en de competenties om een optimale ontwikkeling van bedrijven te stimuleren en te begeleiden. Het is voor ondernemers goed om te weten dat Écart de ruimte heeft om langjarig deel te nemen in een onderneming. Dit kunnen wij doen doordat Écart is opgericht voor onbepaalde tijd en zodoende met een lange termijn perspectief kan participeren.

Ecart neemt deel aan de 2017 EMPACK