Op 13 september 2017 heeft Écart Invest 1 B.V. een participatie gerealiseerd in PR Beheer B.V. (hierna “PR”). PR is een leidende dienstverlener in de letselschademarkt. Dochtermaatschappij Nostimos verleent buitengerechtelijke hulp aan letselslachtoffers. Radar adviseert over het domein mensen, werk en inkomen bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan ziekte, letsel en beperkingen. Mediathos geeft medische adviezen in het geval van letselschade.

Directe aanleiding voor de participatie is het aantrekken van een algemeen directeur met de nodige slagkracht om de groeiplannen te bewerkstelligen. Deze nieuwe directeur koopt zich in en zal samenwerken met de huidige directie die aanblijft na transactie.

Bestuurder Huub van Dijk: “PR Beheer BV heeft in de afgelopen 15 jaar consequent gewerkt aan kwaliteit en deskundigheid. Een nieuwe uitdaging ligt op het vlak van het vinden van nieuwe markten. Wij zochten met het oog daarop een nieuwe partner die net als wij de scoop heeft gericht op verdere groei, langjarige partnerships, professionaliteit en op het nadrukkelijk inspelen op ontwikkelingen in de branche. De langjarige continuïteit van onze organisatie is daarmee geborgd.”

Gijs Menting: “Nostimos, Radar en Mediathos zijn allen erkende partijen met een goede naam in de markt. PR wordt aangestuurd door een zowel vakinhoudelijk als strategisch succesvolle directie. Wij kijken ernaar uit om samen met de huidige directie én de nieuwe algemeen directeur de onderneming verder uit te bouwen. Écart heeft positieve ervaringen met het vinden van management dat zich inkoopt. De eigen investering van het management is bij ons het uitgangspunt.”

Ecart investeert in de letselschade-branche